IHK 04 etsii uusia pelaajia

Laji on jääkiekko, joukkueen kotipaikka on ITÄ-HELSINKI ja pelattava sarja D2. Joukkueeseen kuuluu 31 jäsentä ja kalenterissa on 8 tulevaa treeniä tai peliä.

IHK 04 hakee AAA- tason sekä AA tason kenttäpelaajia ja maalivahteja joukkueeseen kaudelle 2016 - 2017 sekä kaudelle 2017-2018. Kuluvan kauden pelaamme vielä AA ja A joukkueilla, mutta tarkoituksena kaudelle 2017-2018 nostaa molemmat peliryhmät seuraavalle tasolle. Ota rohkeasti yhteyttä jo ensikautta ajatellen!

IHK –04-joukkue on perustettu 26.3.2011. Kaudella 2016-17 osallistumme 04 ikäluokassa Aluesarjaan A ja AA joukkueilla. Pääsääntöisesti kaikki harjoituksemme on kotihallissamme Malmilla noin 2-3 kertaa viikossa.

Mikäli sinulla on jo vähintään pari vuotta kokemusta aktiivipelaamisesta, ota rohkeasti yhteys joukkueenjohtajaan tai valmentajaan, ja tule tutustumaan toimintaamme.

Tervetuloa mukaan iloiseen joukkoomme!

Joukkueenjohtaja
Juha Nykänen
juha.nykanen(at)gmail.com,
p. 044 044 1042

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty noin 11 tuntia sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
IHK 04: kokoonpano